Post by dialaytrotopel on Feb 20, 2022 18:45:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Súbor:MaskeAgamemnon.JPG – Wikipédia
Jedna skarana hra 😂😂😂😂 neznášam ju😠 iba 5 pokusou a potom ťa pošli do prdele a čakaj 20min. hrozna hra...!! za každým okolo jedna reklama na prd....!! (neodporúčam nikomu)
Dobra az na tablet moj
Farba Hrobka masky je trošku lepšie
celkom ok
Je to dobrá hra, len masky nemajú dobré schopnosti, pretože všetko dobré na nich je iba v arkádovom režime a ak by to bolo v príbehu, áno, bolo by to OP, ale stále nám poskytnite alternatívu, nie to isté, ale len trochu to isté
Túto hru som hral veľa a bežalo to naozaj dobre a bola to super zábava. Neviem, čo sa stalo, ale teraz mi hra ukazuje pridanie po každej úrovni, smrti a dokonca aj keď hru zavriem a znova otvorím. okrem toho hra beží podstatne horšie ako si pamätám. Inštalujte iba vtedy, ak chcete namiesto hrania hry sledovať reklamy.
Lepšia hra ako ktorákoľvek iná hra, ktorú som si predtým stiahol. Veľmi dobrá hudba na pozadí. Nevadí mi pozerať reklamy na štít. Hra je napínavá.
Tomb of the Mask Екшн lea
Tomb Raider 2 je pokračovanie úspešnej akčnej adventúry s Larou Croft. ... V roku 1999 vyšla na PC vylepšená verzia s podnázvom Golden Mask,
Musím povedať 3 veci, najlepšia hra EVER, moja obľúbená časť je lvl 8 a keď je veľa reklamy, stačí vypnúť wifi alebo zapnúť režim v lietadle
Je to dobrá hra, ale mali by vám dať dobré oblečenie len tak zadarmo, keď si pozriete inzerát!
Páčilo sa mi to, kým sa to nezmanipulovalo. Nedovolí mi to vyhrať, strieľanie šípov sa mi spustilo úplne automaticky, keď som sa snažil prejsť okolo nich, takže som to nemohol prejsť, a keď som nejako získal všetky 3 hviezdičky, vstúpil som finiš box a hra sa zasekla, mohol som interagovať s menu, ale nedovolilo mi to dokončiť fázu. Pokúsil som sa opustiť menu, ale nič sa nestalo. Robí to zakaždým. Mám video dôkaz.
Tomb of the Mask je určite jednou z najzábavnejších a najnávykovejších hier všetkých čias!! Je to príliš cool!!! Milujem to ❤️!!
Zábava, ale reklamy sú prehnané .. prehráte ..prehrá reklamu..reklamu s reklamou.. Nevadí mi pozerať reklamy na hry zadarmo a sakra míňam peniaze na nákup iných funkcií, ale rýchlo odstránim hru a nehrajte, ak vám strčia reklamy do krku a toto je to, čo táto hra robí.. #hardpass
je to blbosť
Je to goog hra iná ako lagy priamo pred pascami a výzvami.
Nie je to dobrá hra, je toho veľa
Tomb of the Mask پرتحرک adjn
Super hra ale musela som si ju vymazať lebo som nevedela zahrať jeden ťažký level
Tomb of the Mask कार्रवाई egsc
Naozaj zábavná hra. Neviem, či som to len ja, ale niekedy som trochu zmätený. Niečo, čo by som navrhol pridať, sú popisy pre každú prekážku?
Fuj 🤬🤬🤬
Pár dní to fungovalo dobre, ale keď som sa to po tých dňoch pokúsil hrať, prestalo to fungovať. Išiel by som do hry a zobrazuje sa len čierna obrazovka bez zvuku. Okrem toho je to skvelá hra.
Tomb of the Mask sa prepletá mapou v tomto puzzle bludisku a zbiera mince. Veľa zábavy, ale je ťažké sa baviť, keď vás na každej ďalšej úrovni prerušujú reklamy. Vytiahne vás to z hry a úprimne vás prinúti hru zavrieť a vymazať. Som si istý, že vás prinúti kúpiť si platenú verziu. Môj návrh by bol obmedziť hru tak, aby sa páčila prvým 20 úrovniam bez reklám, potom navrhnúť zakúpenie platenej verzie v ikone v spodnej časti a koniec ukážky.
Táto hra mala veľký potenciál, ale skutočnosť, že je prešpikovaná nielen reklamami, ale aj reklamami na sledovanie reklám a robenie smiešnych mikrotransakcií, je jej konečným pádom. Hra je z väčšej časti zábavná, no rýchlo začne nudiť. Je škoda, že sa vývojári museli vykašľať na peniaze a stále majú málo alebo žiadny nový obsah.
Táto hmhra je dobrá, má veľmi dobré hádanky, podľa mňa si ju na 100% vezmite a snažte sa nezmiasť!.
Reklamy po niekoľkých úrovniach
Okrem iných reklám je to skvelé
To je v poriadku... Ale to je všetko! Keď som potiahol obrazovku, prinútilo ma to ísť opačným smerom a nechápte ma, koľko pridaní som dostal za prvých 5 minút!... 12 približne 30-sekundových reklám! Ak by ste si hru skutočne chceli zahrať, pripravte sa na zaplatenie! Nenávidím hru, ale ak ju chcete hrať, urobte to, dúfam, že nezažijete veci, ktoré som zažil ja.
Je to dobrá hra, ale energetický systém je hrozný. Dostanete len päť životov a ak ich stratíte, musíte buď pozerať reklamy, alebo čakať viac ako pol hodiny len na jeden. Znižuje celkový zážitok, pretože ak zomriete príliš veľakrát, skončíte s hraním na x veľa času.
Táto hra je takmer dokonalá zábavná hrateľnosť, kreatívne úrovne, skvelý nekonečný režim, fenomenálna hudba atď... Veľmi veľké problémy sú s cenami hier za mikrotransakcie. Je lacnejšie prihlásiť sa na rok Hulu so všetkými doplnkami, potom je platiť za ročné predplatné Tomb vo výške 100 USD. Prosím, znížte cenu. Hra je skvelá a chcem vás podporiť, aby ste znížili cenu a namiesto toho, aby ste boli predplatiteľom, kúpite si hru celú. Opravte ceny a táto hra bude mať ľahko 5 hviezdičiek.
Tomb of the Mask Darbības spēles cjfg
Ako sa dostanem do ďalších levlov
Sotva som začal hrať, ale reklamy ma jednoducho odrovnali, doslova ešte predtým, než som sa dostal do nálady na hranie. 30 sekúnd je príliš dlho na každé kolo.
Táto hra je naozaj zábavná, je tiež veľmi jednoduchá, ale už ma nebaví jesť, mám ich rád tvrdé, ale všetko okrem toho, čo milujem!
Docela klasická a pekne pixelová jej pekná bc je to skvelá hra, ak sa pohybujete rýchlo, aj vaša postava sa pohybuje rýchlosťou svetla
Úprimne povedané, milujem túto hru, nielen kvôli hernému dizajnu, ale aj kvôli náročnosti! Hra je skvelá, naozaj ju odporúčam! Btw, ak to vyzerá ako robot, nie je to lol
Hra bola perfektná, ale po týždni mi začala strhavať za každý mesiac 109€ aj keď som ju odinštalovala, musela som odstrániť účet z mobilu ale keď tam nemáte kartu tak je to super hra
Stiahnuť Tomb of the Mask APK Pre Zariadenia Android - Otestujte si svoje reflexy v tajomný labyrint plný nepriateľov a smrtiacich
Brain Test: Tricky Puzzles Kviz rbfg
Vôbec sa mi to nepáčilo, je to príliš ťažké a arkáda je proste najhoršia 😫 ak by som to mal ohodnotiť 0/5, určite to urobím. Veľmi to neznášam, len to asi nie je pre mňa🥱
Tomb Raider II | RetroGamer.biz
Je to fantastická hra. Skvelá arkádová hra na zabíjanie času. Všetko, čo naozaj môžem povedať. Ale bože, monetizácia je tu strašná. Energetický systém je hrozný. Celé to prepálim za päť minút, a keď to bude hotové, požiada ma, aby som sa prihlásil na odber. Na indie arkádovú hru?! Dopekla nie! A rovnako zlá je aj možnosť „Bez predplatného“ za 30 dolárov. Kúpil som si hry, ktoré ponúkajú zážitky z iného sveta za menej peňazí. Neodporúčam.
Naozaj zábavná hra! Skvelé zvukové efekty a jednoduchá, ale plynulá grafika.
Milujem túto hru! Na rozdiel od iných hier tu nie je veľa reklám, vďaka čomu je táto hra skutočne pokojná