Post by dialaytrotopel on Feb 20, 2022 18:36:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Drawmaster ઍક્શન racf
Igra je dobra, vendar je preveč dodatkov
Vlinder Story: Dress up games 休閒 meli
Enostavna igra za začetek. Uživajte v izbiranju avatarjev in oblačenju. Nekateri stavki so bili napačno napisani. Stara sem več kot 30 let, zato upam, da imajo starejše starosti mlajše avatarje in primernejše obleke za njihovo starost. Imel sem težave pri iskanju povezave, ki me je popeljala nazaj v aplikacijo, da opravim pregled.
Ko gledam oglas za obleko in takoj, ko sem obleko obleko, mi je dal še en oglas in večino stvari tam moraš gledati oglas. OGLASOV JE VELIKO
Res mi je všeč ampak potem mi ni žal, fantje, preveč oglasov je........
Všeč mi je ta igra. Izzivi so zelo dobri in oblačila so lepa. In prosim, ne imejte veliko oglasov
Količina oglasov v tej aplikaciji je absolutna šala. Razumem potrebo po oglasih in me običajno ne motijo, vendar res ne morete preživeti 30 sekund igranja igre, ne da bi se pojavil oglas, čez nekaj časa postane samo frustrirajuće. Tudi slovnica tukaj je res slaba, v tej aplikaciji je treba marsikaj izboljšati. Grafika je vse, kar je dobro pri tem, drugače pa zapravljanje prenosa. Prav tako bi rad omenil, da je napaka v tonu kože, po krivdi je vedno bela.
Preveč oglasov me spravlja ob pamet
Ta igra ima preveč oglasov.
V redu je, ampak res ni kaj narediti 🙂
Kul igra, vendar je dodatkov malo preveč
To je res dobra in zabavna igra
Nisem še naredil vsega ... je pa res zabavna igra! Samo..ne več oglasov...
Vlinder Story: Dress up games Gündelik siha
Kot nekdo, ki resnično uživa v igrah oblačenja, je bilo to zelo zabavno, vendar preveč dodatkov
Igra je odlična in tudi uči o ličenju! zelo priporočam.
Lepa igra, vendar je nekaj dolgočasnih oglasov
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, ima izzive in brezplačen način oblačenja, ima toliko možnosti za lepe krpice. Najbolj pa so mi všeč nohti in make up. Pozabil sem povedati, da ima salon za lase, salon za nohte, frizerski salon, čistilo za nohte, nato pa se naličiš in oblečeš!♡ Ta igra mi je tako zelo všeč, vsekakor jo poskusite, fantje, super je!
Bilo je v redu.
Muito bom
IGRA SE NISO NALOŽI! Čakal sem približno 7-20 minut, da se naloži, ker me je zanimalo, kaj je ta igra in prekleta stvar se ni nikoli naložila... Popravite to napako ZDAJ!
Super zabavno za vse starosti, enostavno za igranje brez porabe denarja, ne da bi pri tem izgubili funkcije.
Preveč oglasov je edini razlog, da ima veliko ocen s 5 zvezdicami, ker ti povedo, če mu daš 5 zvezdic, lahko dobiš bolj ekskluzivne obleke
Ni slabo
Dis je vau ali ne!??¿?¿?
Moja hči pravi, da je to precej zabavna igra, vendar si želi, da bi imela več igre. Kot da ima "vizitko" in nastavitev družbenih medijev, vendar brez razloga. Lahko se zgodi, da lahko prejmete klice in nekoga oblečete ali da imate življenje v igri in ste informacija o modi/stilu.
Trenutno se še vedno prenaša
Ni dobra igra, zelo je slaba. Ni mi všeč ta igra, ker se nikomur ne prenaša, ne prenesite te igre, prosim, tako je slaba, prosim nikogar
Imam dva, ker lahko naredim samo eno stvar, potem pa me pripelje v trgovino z aplikacijami
Zakaj se nam pokaže še ena igra?
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Še vedno se učim krmariti po tej aplikaciji in poskušam ugotoviti celotno bistvo. Oglasi so nekoliko premočni. Ampak oblačila so ljubka. Želim si le, da bi bilo več avatarjev na izbiro.
Res zabavna aplikacija, vendar veliko dodatkov, a poleg tega je odlična
Vlinder Story: Dress up games სხვადასხვა xax
Ni dobro, vendar se na žalost 80 odstotkov svojih aparatov odpre z oglasom. Prosimo, ravnajte in na primer 50 let star je zaprt. Hvala 🙏 Ampak v celotni igri je zanimivo 😁❤
Odlično 👍
Drugi ljudje so tudi omenili, da je smešno dobesedno več oglasov kot igre.
Zabavna igra, vendar morate gledati oglase za nekaj oblačil
Prihranite si nekaj časa in postavite QVC na svoj televizor.
Precej dobra igra
Do sedaj sem se zelo zabaval
Ta igra ni slaba, neverjetna je
Dobro je
Tej igri sem dal pet zvezdic, ker je res zabavna in sproščujoča. Ne razumem, zakaj je ta igra sovražna, je preprosto popolna.
Dialog je zmeden in očitno hitro sestavljen. Poleg tega velika odvisnost od oglasov posrka življenje iz sicer povsem dobre igre.
Všeč mi je ta igra, saj nima oglasov
Toliko oglasov, vsakih 30 sekund. Oglasi za pridobivanje oblačil in las, oglasi ob menjavi zaslonov, oglasi na vrhu, ki blokirajo vrh modela. Preveč časa zapravljajo vsi oglasi. Odstranjeno. Ima potencial, da je dostojen.
Igra bi bila dobra, ampak ,oglasi,oglasi,oglasi po vsaki selitvi,izguba časa, kakšno srečo sem imel tonite p.b.
Ni še igral. Povem kasneje
tako zelo rad
Neverjetna aplikacija kot nalašč za ko vam je dolgčas, priporočam ♥♥♥♥♥