(Android) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles végtelen pontot kódol
Feb 20, 2022 18:32:58 GMT
Post by dialaytrotopel on Feb 20, 2022 18:32:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen pontot kódol ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Túl sok reklám. Tedd élvezhetetlenné a játékot.
opr I j123
Nagyon jo agy fefős jaték
Unalmas af. Ez igazából gyerekeknek szól.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Atjautības spēles mqh
Egyszerűen nincs izgalom
Nagy szerű
Az alkalmazás túl érzékeny, amikor megpróbálja elhelyezni a darabokat.
különböző játékok, nem csak blokkrejtvények, és mindegyik elgondolkodtat. nagyon élvezetes és szórakoztató.
annyira addiktív, pihentető, egyszerű és élvezetes. az egyik jobb játék
Ez az angol verzió. Van magyar is.
Minden teljesített pálya után reklám. Élvezhetetlen igy a játék!
ez a legjobb játék, ami éles marad az agyadban, csak próbáld ki, bele fogsz akadni, imádom
Jó pihentető játék. De vigyázz, függőséget okoz.
Hirdetés túlterhelés! A rejtvények nem jelentenek kihívást és túl egyszerűek, és minden szint vagy 2 egy 30 másodperces hirdetés. Körülbelül 10 percig játszottam, amíg meguntam, bosszankodtam és eltávolítottam.
Túl sok adv
nagyon élvezetes játszani sokféle rejtvénylel
Nem olyan rossz, de olyan könnyű volt mindegyiket befejezni, csak nem nekem való, mint egy kihívás után, de kellemes és pihentető
Ez egy agytorna, egyesek keményebbek, mint mások.
Túl sok hirdetés. Úgy látom, hirdetésekre van szüksége, hogy fizessen ezekért az ingyenes játékokért, de ez nevetséges volt. Minden rejtvény után egy 30 másodperces hirdetés volt, amit nem lehetett kihagyni. Csak a 6. szintig jutottam el az eltávolítás előtt.
Jó móka volt, de hamar meguntam.
Média hangereje nullára húzva, a játék beállításaiban a hang kikapcsolva, ennek ellenére a reklám full hangerőn ordít!!
Egg Wars Piedzīvojumu spēles syum
A játék maga szép, de szinte minden rejtvény után hirdetéseket kap. Talán 20 perc után lett eltávolítva. Azt hiszem, több időt töltöttem a hirdetések nézésével, mint a játékkal.
Változtatom az 5 csillagomat! Nem kellene frissíteni! Most utáld! Szerintem van még ilyen.
pihusoni
Az idő felében arra fog várni, hogy kihagyja a hirdetéseket. Minden egyes szint után van egy hirdetés. 10 perc alatt eltávolították.
ez a játék csodálatos
Nagyon szeretem a játékot
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Hlavolamy dbig
Blockpuz..wood blo...Értékeld ezt az alkalmazást
Imádom a játékot, de sok reklám van benne. Egyelőre el kell távolítanom. Kell egy kis szünet. Folytasd a jó csapatot. 👏
Túl sok reklám!!!
Szeretem ezt a játékot, de csak néhány napig tudtam játszani vele, mire azt mondta, hogy "frissítenem" kell... ami azt jelenti, hogy olyan játékokat kell letölteni, amelyek nem érdekelnek. Rendkívül csalódást okoz, ha nem játszhat az eredeti játékkal mert folyamatosan azt mondja, frissítenem kell. Eltávolítva.
szeretem ezt a játékot
Túl sok reklám a játék során. Előtte vagy utána rendben van
Túl sok hozzáad minden más játékhoz
Nagyon jó játék, és NINCS összerakva. Bár amikor eléri a 4. szintet, a hozzáadások elkezdenek felhalmozódni. Láttam egy másik megjegyzést, amely azt mondta, hogy sok hozzáadás van, és amikor letöltöttem az alkalmazást, az első néhány szinthez nem volt hozzáadva, de most sok hozzáadás van. Jó játék, ha unatkozik, de ha utálja, nem ajánlom a telepítést. Eltávolítom a játékot, mert unalmassá válik és ismétlődik. Sajnálom, de ez nem a legszebb játék.
Egész jó
Szeretem ezt az alkalmazást, mert egynél több játékot tartalmaz egy alkalmazásban
Jó időhúzás lehet, de a blokkjáték nem követi megfelelően az ujját, így a kelleténél nehezebbé teszi a játékot.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Başsındırma lpdb
Nagyon szórakoztató és szórakoztató, és 30 százalékkal növelte a teszteredményemet, amióta először elkezdtem játszani. ez tényleg öröm.
Annyira sok hirdetés, olyan gyakran ez egy vicc. A játék is lassan reagál.
Azért fizették, hogy ne kapjak hozzá a hexpophoz. Még mindig kapnak hirdetéseket!!!