Post by dialaytrotopel on Feb 20, 2022 18:29:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Milujte tuto hru! Jen bych si přál, aby to mělo více krajin. Pokud to hrajete hodně, jako já (v čekárnách), zapamatujete si je všechny. Už si nemůžu hrát s ostatními (můžu sníst 98% krajin, povzdech). Můžete pomoci? Dáte mi další krajiny na hraní? Děkuju. Milujte tuto hru!
Ovládání... by preferovalo naklánění obrazovky nebo používání kurzoru. Nekontrolovatelné. I když jsem jednou dostal číslo 1. Vývojáři buď nechtějí, aby lidé hráli, nebo aby platili. Dvě 15sekundové reklamy na každou hru. Jakmile to pochopíte, konec hry, další dvě reklamy. Co takhle maximálně jednu reklamu každé dvě kola? Přestaňte být tak chamtiví po financování! Úžasný koncept, ale ve většině ohledů opravdu chybí. Kdyby se hra hrála lépe, nepotřebovali byste ty zatracené reklamy, založil bych si účet jen kvůli tomu...
Stáhněte si Hole.io pro PC (Windows / Mac) a Android
Kdysi jsem tuto hru miloval. Věnujte tomu mnoho hodin v koupelně v práci, protože jsem k hraní nepotřeboval internet.Ale s novou aktualizací nemůžete hrát, pokud nemáte přístup k síti. To mě zabilo...
Myšlenka hry je velmi zábavná a rád jsem ji hrál. Z velké části to běželo hodně, ale občas to zdržovalo ovládání, což je pochopitelné. Jediný důvod, proč tomu dávám 4 hvězdičky místo 5, je ten, že se to časem extrémně opakuje. Je to prostě pořád dokola to samé a začíná to být trochu nudné. Navrhuji možná přidat nový herní režim nebo tak něco. Kromě toho skvělá a odpočinková hra.
Tato hra je velmi zábavná a návyková. Chce to většinou strategii a někdy i štěstí. Myslím, že způsob, jakým vyděláváte nové skiny, je v pořádku, ale pokud si je chcete koupit, je to podle mého názoru trochu předražené a drahé. Ale tato hra je velmi strategická, pokud je to slovo!!! Dávám 5 hvězdiček kvůli zábavě a kreativitě♡ Ale také dalším problémem je, že existují pouze 3 světy. Více možností pro světy by tuto hru učinilo mnohem zábavnější. Ale tato hra je stále neuvěřitelná, jsem tááák závislý!!!
Hole.io আর্কেড jyc
Tato hra je skvělá! Nevadí mi přídavky, ale líbí se mi, že je tu režim sólo a vždy napadnu mapu. A ti lidé, kteří říkají, že tam nerostou, lžou. Protože jsem jedl budovy, lidi, auta, atd. a vyrostl jsem a říká se "velikost!" to znamená, že jsme vyrostli. Této hře jsem dal 5 hvězdiček.
KingGodCastle Strategické uwsx
Hra je zábavná, reklamy ne. Hrál jsem asi před rokem, nebylo to tak špatné. Reklamy uprostřed hry, po hře. Reklamy trvají asi 30 sekund. Takže hrajete asi 2 minuty a sledujete reklamy něco málo přes minutu. Přezbrojení.
Mód battle royal kvůli chybě nejde dohrát. Hrajete proti botům, kteří nepatří mezi nejchytřejší. Vyhozené peníze...
Hra je zábavná, ale nefunkční. Na podporu jsem 2x poslal e-mail s hlášením o chybě, bez odpovědi. Hra je pomalá, královský režim má patovou chybu (poslední 2 hráči zůstali na stejné úrovni ... nikdo nevyhraje, dokud někdo neopustí hru). Žádná odpověď nebo potvrzení od podpory/zákaznické služby 25. 8. 2019 stále nefunkční, stále žádná odpověď od podpory ... 10. 4. 2021 stále žádná oprava patové situace, žádná odpověď od podpory
Je to docela těškí👎👎👎
Black Hole IO Game, Eat everything in city, survive and battle. - Touch the screen anywhere and drag with your finger.
Vynucené reklamy v poločase s nefunkčními tlačítky pro zavření, díky kterým můžete začít znovu před dokončením samostatného kola.
Velmi skvělá aplikace, až na jednu věc, která je docela otravná, během poločasu, i když nekliknu na tlačítko pro reklamu nebo cokoli, stále mi dává reklamu, ale ne cenu... Problémy by to měly vyřešit-
Hra je dobrá, ale reklam je příliš mnoho
Tuhle hru naprosto miluji a líbí se mi na ní všechno! Přál bych si, aby bylo méně reklam, ale řekl bych, že hra za to stojí! 😁
Miluji tuto velmi návykovou hru! Za těch pár babek, zbavit se reklam, to stojí. Někdy se hra může zdržovat, ale když se to stane, zapnu režim Letadlo a problém je vyřešen! Také si užívám občasné převrácení mapy, ale přál bych si, aby někdy existovala jiná rozložení. Díky za zábavnou hru, která nezabere velké množství místa! ❤
Reklamy během hraní hry jsou jen otravné, není třeba to dělat, zvláště když se snažíte hrát hru. Nemluvě o tom, že je to buggy jako peklo. Zábavná hra, bohužel reklamy uprostřed hraní tuto hru zničily a přestaly ji bavit. Vyhněte se stahování, nestojí to za váš čas.
Je to opravdu zábavná a náročná hra. Většinu času je to hra o štěstí, protože je rozhodující, kde se spawnujete. Mapa však ztratila různé druhy materiálů rozptýlených v širokém rozsahu, což usnadňuje práci těm, kteří jsou stále v rané fázi. Je to docela snadné ovládání, jakmile jste to hráli několikrát. Zaostává jednou nebo dvakrát, ale ne často. Tato hra vyžaduje rychlost (vyrůst před ostatními), ale pokud možno i paměť (zapamatovat si ty nejlepší lokace) a hlavně trpělivost.
Hole.io Arcade rhkg
Reklamy jsou nesnesitelné. Absolutní odpad.
Reklama jak nasráno
Kdo si myslel, že je DOBRÝ NÁPAD umístit reklamy uprostřed hry? Na vrcholu již farrrrr k mnoha reklamám. Co se stalo s dobrými io hrami.
Tato hra byla zábavná, dokud v poločase nezačali propagovat reklamy. Způsob, jak otravovat
Zábavná hra, málo obsahu nebo hráčů, proti kterým by se mohli postavit online. Také máte již dlouhou dobu chybu, kdy nemůžete sníst sopku na mapě ostrovů, bez ní se nemůžete na 100 % dostat. Nicméně zábavný zabiják času
Pokaždé, když jdu obnovit své nákupy, hra zamrzne a vypne se
Hrál jsem tuto hru dávno před aktualizací reklam a jeden problém, který stále existuje, je v jednom z režimů, pokud máte dva hráče, kteří vědí, co dělají, skončíte v patové situaci, která nikdy nekončí a musíte opustit hru a odstraňte všechna ta pracovní přání, která byla opravena
Moc reklam, hra je špatně optimalizovaná
Tuhle hru mám moc rád. Hry jsou dostatečně krátké na to, abyste jednu rychle prošli. Odemykání skinů bylo fajn pro výzvy. Jediné, co bych řekl, je, že jsem v něm postoupil docela rychle. Pořád se k tomu ale vracím a moc se mi líbí, že přišli s novou mapou. Nyní by mohli přijít s více skiny nebo výzvami
Tato hra je TAK návyková!! Bez ohledu na to, jak jsem z toho frustrovaný, stále se vracím. Většinou proto, abych se pokusil překonat své vlastní skóre. Teď se přistihnu, že ztrácím hodiny hraním, když mám co dělat. Jen pozor, ať se taky nechytnete!!
Stažení Dav města Mod APK pro Android a zažijte jedinečnou hratelnost. Cestujte různými úrovněmi davu tím, ... Hole.io je soutěžní hra podobná Crowd City.
Zábavná hra, ale jsou tu chyby, které prostě nebyly opraveny. Jako jsou nekonečné bitevní úrovně, protože poslední 2 hráči dosáhnou nejvyšší velikosti a ani jeden nemůže toho druhého sežrat, nebo skiny, které nelze odemknout, protože si hra nikdy nemyslí, že jste dosáhli maximální úrovně, i když se „zvětšujete“, ale vůbec nerostou. Z tohoto důvodu hodnotím 3/5 a neexistuje způsob, jak přímo kontaktovat vývojáře prostřednictvím aplikace a sdělit jim, že tyto problémy je třeba vyřešit.
Příliš mnoho reklam každé kolo! Také nesnáším přestávku uprostřed, blokuje hru! Kolik reklam potřebujete? Pokud potřebujete peníze, řekněte, že nepotřebujete nekonečné množství reklam, kámo🙁
Hole.io Arkadne igre tpo
Download @@softwarename@@ and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. ... Hole.io 12+ ... Enter the arena and face the other holes in a fierce battle.
Hole.io – Aplikace na Google Play
Je to dobré, ale reklamy lol
Spousta reklam a Linda laggy, ale jinak jsou to jediné nevýhody, hra je skvělá 👍
Stále ne zcela hratelné. Nelze provést prodloužení o 30 sekund.
Je to dobrá hra, ale mám pocit, že ovládací prvky nefungují vždy. A navíc občas hodně pokulhává. Celkový koncept je skvělý a myslím, že je to dobrá hra. Asi jen můj problém, že to každou vteřinu laguje. Ale opravdu jsem viděl, jak to běží tak hladce, když vidím, že to hrají ostatní, a jsem zklamaný, když jsem se dostal dovnitř a byl plný zpoždění. Jak jsem řekl, je to dobrá hra a má kreativní koncept. Ale ty zatracené kontroly. (Ik, jak je používat) Ale může to být jen můj problém, že to tolik zaostává a že ovládání ne vždy funguje a prostě mě skoro celou hru nechá stát na místě. Budu to hodnotit lépe, slibuji. Je to jen to, že jsem tak frustrovaný z těchto ovládacích prvků a všech těch zpoždění. Ok, teď si přestanu stěžovat a prostě odejdu☺
Po několika minutách se sotva pohne. Prvních pár sekund budu v pořádku, pak se budu pohybovat palec po palci nebo ztuhnu a pak pokračuji v pohybu směrem, kam jsem nakonec ukazoval.
Arkáda (flash,unity,html5,mmo) | Online hry
Je to skvělá hra, někdy se to sekne ale jinak úplně v pohodě, poradím vám, jestli nechcete reklamy, hrajte bez wifi. Mě to pomohlo🪐🦋🤍
Naprosto ubohé množství inzerátů, takže jsem to smazal jako mnoho jiných, hádám.
potřebuje delší čas. získáte pouze 2 minuty a poté 30 sekundovou reklamu. Myslím, že udělat hry i na 4 minuty by bylo mnohem příjemnější. ve hře je bod, kdy 2 lidé budou mít stejnou velikost v té, kde musíte všechny sníst, abyste vyhráli. oba hráči budou mít maximální velikost a nikdo nemůže vyhrát. to je evidentně trapné.
Altapps.net
Hrál jsem v minulosti a byl jsem úžasný a viděl jsem lidi, jak to hrají v holičství, když čekají, až si ostříhají vlasy, a dostanu 10 z 10, pokud nám dovolí dát 10 hvězdiček a pak pět
Zábavná premisa, ale svatý Ježíši je tam příliš mnoho reklam. Nemůžete trvat 45 sekund, aniž byste viděli 30sekundovou reklamu. Doslova třetinu času jsem strávil sledováním reklam na jiné hry. Super frustrující