Post by dialaytrotopel on Feb 20, 2022 18:16:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci para ▞▞▞
▞▞▞ Sonic The Hedgehog 2 Classic 2022 version ▞▞▞
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arcade yig
son güncellemeden bu yana sürekli gecikme nedeniyle inanılmaz derecede yavaş. kaldırma.
Bence oyun güzel ama en azında bir ses 3 mobil versiyonunu yapsalar güzel olurdu dili turkhish Yapın Yabancılar ceviriden 😆 anlayin dkddhdddjdıejdjsjrjskejkekejejejehdjejejejejjejejrjrjrujjflghsjsşuddşhıdgdjgisosuğsfduoğodıjşsgdgıdodsjfofffpgffouddoododdıodıdofosgprooyroorooddıdodhğıdspdıoooryğottüyrttpyofogouuuıfpggospgggoosoofjıufufpuhhhjfpsdoggdoodpgodgopgjsfpsjfpdogdgogpodgpfjdfpjdspjjospgıfoıfopshosgğhosojjhsgphsgjdgsgjsdjsgskagfhkkfdşhhıfjofjfıpdsjghıjfhhfjdpkdhp t t
Sega, lütfen hata ayıklama modunu kolaylaştırın! Bulmak çok zor!
O kadar eğlenceli bir oyun ki, o kadar eğlenceli ki bazen bağımlılık yapabilir, lütfen sonic'i indirin.
Çok guzel parasiz olmasida iyi
Vay be yaşlıların yaşlıları
Bir daha asla, birçok reklamı var. Bir anda reklam ekranda kaldı ve oynatılamadı
Harika bir seviye tasarımı, harika bir film müziği, yeni dosya kaydetme özelliği ve çok daha fazlası. Genel olarak bu, tüm zamanların en iyi 2d sonik oyunlarından biridir ve şimdiye kadarki en iyi 2. Christian Whitehead 2d sonic'in 1. olması, orijinal olarak sonik oyun sonik mani yaptı.
Oyun gerçekten güzel görünüyor ve nostalji faktörü gerçek bir artı, ancak kontroller affedilemez ve bu da oyunu tamamen bozuyor. Bunu söylemekten nefret ediyorum ama bazı oyunlar mobil cihazlarda çalışmıyor
Bu İnanılmaz ve çok havalı hiçbir emülatöre gerek yok ve hata ayıklama modunu yapabilirsiniz, bu oynamak çok eğlenceli ve süper sonikiniz daha da iyi olduğunda😎🤗
Çok fazla reklam bombardımanına tutulmuş.
Coycofgxkhdudoydudur aynı en iyi dileklerimle David'in samsung mobile'dan gönderdiği açık ve kapalı ve silinmiş ve NVR'nizden silinmiş ve silinmiş ve silinmiş aynı ve geri kalanı yakında size ve silinmiş ve silinmiş e-posta adresi yapılıyor yürürlükteki yasalar uyarınca ifşa edilmekten korunuyor ve e-posta adresi siliniyor yürürlükteki yasalar uyarınca ifşa edilmekten korunuyor fjxjgjxjgdydidyidiyfiyeyieiydydydydudysysydydydudhdhdhdudududududududududhdgjdgjdgjdutdugt'tan e-posta
Bu oyundan nefret ediyorum kanat kalesine gittiğimde nereye gideceğimi bilmiyorum
Scary Stranger 3D Simulasi xaul
yani sonic the hedgehog 2 sonic the hedgehog 1'den daha zor ama bölgeleri ve seviyeleri geçemiyorum, yenmek mümkün değil oyunu şimdi sen oyna Ben yenebileceğim daha çok oyun oynayacağım.
Sonic The Hedgehog 2 Classic আর্কেড lzo
Idare eder
Kütüphane tarihine gömülmüş eski Sonic the hedgehog 2 uygulamasını buldum. Onun sayesinde, onu çalabiliyorum. Bu reklamlarla dolu değil. Aranabilir olmadığına inanamıyorum, ancak yalnızca indirilen geçmiş sekmesinde bulundu. Diğeri varken neden STH2'nin ikinci bir versiyonu olduğunu anlamıyorum. Biri açıklasın.
Samsung a30'umda neden bu eski sürümü oynamama rağmen iyi oynayamıyorum ve en son berbat olana kadar iyi
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arcade rkp
Çevrimdışı olduğunuzda yüklenmiyor...😠 Meh. Sonunda Sega ile iletişime geçtikten sonra çevrimdışı yüklenmeme sorununu çözdü. Çevrimdışı oynamak için para ödemem gerektiğini söylediler. Bunu en başından belli edebilirlerdi.
Çok eğlenceli! Oyunu tura olarak yendim, ama kötü son aldım, biliyorum kötü son aldım çünkü jeneriğin sonunda Eggman kaos zümrütlerini savuruyordu, ama yine de sonik takıntılıyım, umarım bunu yapmayan birini yapmışımdır' oyuna sahip değilim, umarım iyi bir inceleme yapmışımdır!
Klasik eğlence ama kontroller biraz riskli olabilir. İkisini de çıkardığınızda Sonic ve Tails arasında geçiş yapmanın bir yolu var mı?
Makul ama acı verici kontroller. Kontroller baaaaad olduğu için Seviye 2 geçilmez görünüyor. İyi görünüyor ve klasik için doğru görünüyor. Bu konuda zamanını boşa harcama
Kontroller biraz hantal, ama onlara alışabilirim, oyunlar gerçekten harika! Çok iyi bir liman ve Genesis ile aynı kalitede! Bazen oyunlar aptalca ve tepki vermiyor, ancak bu biraz nadir. Hepsinden öte bence çok güzel. 😁 👍 Tek başına kuyruk ve Knuckles olarak da oynayabilirsiniz ki bu gerçekten harika! Ayrıca oyun kapağının nasıl göründüğünü de değiştirebilirsiniz. (Japon kapağı veya Amerikan kapağı) Bu oyuna bayılıyorum 😍
Ücretli sürümüme güncelleme yapıldıktan sonra şimdi reklamlarla uygulama. Gölgeli şirket. Ürünlerinin arkasında durmayacaktır. Müşteri hizmetleri yavaş, aldatıcı ve açıkçası beceriksiz.
Oyun valla çok iyi hem sonicin oyunlarını çok seviyorum hemde pixel oyunlarını green hill den sonra gelen bölüm çok zor tails ile geçebiliyoruz
Harika bir oyun. Tek şey, çok oyunculu çalışmıyor. "Hesabınız için kullanılamıyor" diyor. Lütfen bu Sega'yı düzeltin. Düzenleme: Çok oyunculu oyun sona ereli uzun zaman oldu. Sega, lütfen geri koy. Düzenleme 2: Sega, LÜTFEN 2 OYUNCUYU GERİ KOYUN. Düzenleme 3: O zamandan beri, Mart çok oyunculu gitti. Sega, lütfen, yalvarırım yerine koy😐 Düzenleme: Teşekkürler
Bu, bir klasiğin fantastik bir öykünmesidir ancak ses gecikmesi dayanılmazdır ve sizi en azından ses efektlerini kapatmaya zorlar. Bu hayati unsur düzgün çalışabilseydi, kesinlikle 5 yıldızlı bir uygulama olurdu.Harika kontroller, eğlenceli özellikler ve çılgınca bir hızla hareket eden akıcı grafikler. Lütfen ses fx gecikmesini düzeltin mi?
Oyun aşırı güzel yana yükleyin tek bir sorun var o da oyun grafikleri çok kötü ama grafikleri güzel 5 hedef düşünüyor
Kuyruklar basıp zıplarken oyna ve uçmak için yukarı bas Patron savaşında bir şey yaptım patron savaşında yumurtacı sadece bir adam uzay gemisinde bile değildi kaçıyordu bir şey oldu bir şey oldu ama patron savaşını yendim eğlenceli oyun eğlenceli oyun eğlenceli eğlenceli oyun parmak eklemleri dışında beni mutlu ediyor ama parmak eklemi olarak oynadığınızda berbat ve hızlı değil kuyruklar ve Sonic hızlı ama o değil ama çok eğlenceli oyun Beş yıldız verin 😼😼😼😼😼😼😼😼😠😼😼 🗣️🗣️😼😆😅😂🤣😍🤩🥳🥳🥳🥳🙃🙂
Sonik'in büyümesini sevdim ve asla aşamanın dışına çıkmadım. Oyunu seviyorum ama sorun şu ki bazen sonik'i kuyruklarla uçmaya çalıştığımda çoğu zaman çalışmıyor. İyi günler
Bu Sonic the Hedgehog 2. Adı, gerçekten bilmeniz gereken tek şey. (Reklamlar bazen can sıkıcı olabiliyor)
Eskiden bu oyunu severdim ama reklamları hareket ettir butonunun yanında olduğu için sevmiyorum ama hiçbir anlamı yok çünkü eğer reklama dokunursam o zaman Sonic'in önüne başka bir reklam gelecek.
oyun çok güzel ama! Artık SONİC MANİA artık telefona indirilebilsin
İnternet bağlantısına ihtiyaç duymazken oyunu açmak için dahili bağlantı gerektirir. Sadece reklamlar için. Bazen o da çöküyor.
Bu oyunu SEVİYORUM çünkü kullanımı kolay kontroller. Özel aşamalar en kolayıdır. Özel etaba girmek için 50 veya daha fazla yüzük kazanmanız ve bir yıldız direğine çarpmanız ve yıldız direğinin üzerindeki yıldız dairesine atlamanız gerekir. Artık özel aşamadasınız. Zümrütleri kazanmak için etap bitmezse söylenen yüzük sayısını kazanmanız gerekir. Süper yazılar elde etmek için hata ayıklama modunu kullanın.
Pixelleri çok güzel finali efsaneee !!!!! Hemen indirin !!
Bu oyunu her zaman sevmişimdir ve serideki favorilerimden biridir, bu port sadece daha iyi hale getiriyor ve onu seviyorum. Tek sorun, oyunu oynamaya çalışırken gerçekten can sıkıcı olan gereksiz reklamların miktarıdır. Bu reklamlar için olmasaydı, kesinlikle bu 5 yıldızı değerlendirirdim.
Oyunun kendisi iyi bir liman, ancak bunun yerine önceki sürümlerin APK'sını arardım. Son güncellemeler çeşitli hatalara neden oldu, ayrıca premium satın alma, ilan edildiği gibi geri yüklenemez.